Изложби

XVI Годишна изложба на децата от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова

1-10 юни 2019 г., Галерия "България" на Софийска филхармония

XVI Годишна изложба на децата от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова

 

◊ ПОКАНА

На 1 юни 2019 г., Международен ден на детето, в Галерия "България‘‘ на Софийска филхармония ще бъде открита за шестнадесети пореден път годишната изложба на децата от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова.

Наред с традиционното представяне на всяко дете от Ателието, в това издание ще бъдат показани и творбите на децата, взели участие в проекта на Сдружение "Духовно огледало" - "Шедьоври на българските майстори, през погледа на децата", с които Ателие "Приказен свят‘‘ взе участие  тази година в тържествата по случай 3 март в Дом "Витгенщайн" – Виена. Деца на възраст 7-15 г. бяха провокирани и вдъхновени от творбите на големия Владимир Димитров-Майстора, резултат от което са 20 произведения, изпълнени с маслен пастел, смесена техника, акрил, туш и перо.

Дипломи, отличия и награди от страната и чужбина ще бъдат връчени най-официално на възпитаниците на Ателието при откриване на изложбата.  

За желаещите да се насладят на детското творчество и да оцветят началото на лятото и юни възможността е в периода 1-10 юни 2019 г.

Заповядайте !

Автор:
Калина Петкова
Публикация:
31.05.2019 г. 09:35
Етикети:
Посетено:
1234
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/29770-xvi-godishna-izlozhba-na-detsata-ot-atelie-prikazen-svyat-s-rakovoditel-tatyana-antonova