Изложби

"Свобода" - самостоятелна изложба живопис на Станислав Кънчев

22 май - 11 юни 2019, Галерия „ЛИК“ - София

"Свобода" - самостоятелна изложба живопис на Станислав Кънчев

 

◊ ИЗЛОЖБАТА

Галерия „ЛИК“
представя

Станислав  Кънчев

„Свобода“
Самостоятелна изложба живопис

22 май - 11 юни 2019

Откриване на 22.05., сряда, от 18.30 ч. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
галерия „ЛИК“ ул. “Лайош Кошут“ №37

 

Това е първата самостоятелна изложба на един млад художник, който има какво да каже на света със своето модерно творчество.

Станислав Кънчев е роден през 1984 г. в гр Плевен, израснал в гр. Червен бряг. Живее и работи в гр. София. Занимава се със съвременна живопис.

Живописта му е богата на колорит, одухотворена и интересна за младите хора, които се интересуват от такъв тип социална живопис. Платната са силно емоционално наситени и вълнуват с тематиката си. Свободата като идеал и състояние на духа в миналото и съвремието на планетата.

Свободата е и въпрос на избор.

„Концепцията на тази изложба е да предложи на широката аудитория живопис, представяща символиката на свободата и предизвикателствата, пред които тя е изправена днес.

В творбите могат да бъдат открити послания за мечтите и свободата като избор и надежда за живот. Проектът е насочен към всички, които харесват не само съвременна живопис, но и представата за свободна одухотворена действителност.

Морето, земята, цветята като знаци за жизненото ни пространство, което все повече се променя необратимо и нуждата от свобода да го оставим непроменено.

Станислав Кънчев

 

 

 

Автор:
Галерия ЛИК
Публикация:
21.05.2019 г. 14:43
Етикети:
живописизложбаГалерия ЛИК
Свобода“
Станислав Кънчев
Посетено:
964
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/29692-svoboda-samostoyatelna-izlozhba-zhivopis-na-stanislav-kanchev