Изложби

8-годишната Илеа с втора самостоятелна изложба

„Въображаемо” в Галерия A&G Art Meeting, Варна

8-годишната Илеа с втора самостоятелна изложба

 

◊ ПОКАНА

Заповядайте на 3-часовата изложба на 8-годишната Илеа Димчева на 15 декември!

Илеа Димчева е от Варна и е внучка на художника Милко Божков. Нейното ексклузивно представяне в навечерието на коледните празници е специален жест към приятелите на Галерия A&G Art Meeting.

Изложбата ще е отворена за посещение точно три часа – от 11 до 14 часа на 15 декември 2018 г., събота.

„Въображаемо” съдържа рисунки с бои и моливи. Човешки лица, очи и ръце, пейзажи и абстрактни композиции е нарисувала Илеа, която с голямо вълнение се подготвя за артистичната си изява.

Сега съм се постарала особено и картините са много по-хубави от предишния път, преди три години – заявява младата художничка.

Илеа Димчева си има и кауза – нейното желание е всички събрани средства от продажбата на творбите да отидат в помощ на бездомните животни чрез Анимал Хоуп Варна.  Те са най-любимите ми същества на целия свят, много обичам кучета, котки и риби, но никога няма да си взема домашен любимец – мисля, че така измъчвам животните, като им отнемам свободата – казва момичето.

8-годишната чаровница с голямо сърце пожелава на децата за Коледа да са живи и здрави, и всичките им желания да се сбъднат. А какво е нейното коледно желание? Ще разберете, ако дойдете в Галерия A&G Art Meeting.

Илеа Димчева е на разположение на журналистите в деня на изложбата от 10,30.

Галерия A&G Art Meeting се намира във Варна на ул.„Братя Шкорпил” 13

Автор:
Галерия A&G Art Meeting
Публикация:
14.12.2018 г. 12:52
Посетено:
908
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/28748-8-godishnata-ilea-s-vtora-samostoyatelna-izlozhba