Изложби

Военноморски музей - Варна гостува в Национален музей "Земята и хората"

Изложба, посветена на 100-годишнината от създаването на военноморската ни авиация

Военноморски музей - Варна гостува в Национален музей "Земята и хората"

 

◊ СЪБИТИЕТО

Национален музей "Земята и хората"

представя

изложбата „Българската морска авиация в полет между две стихии”

на Военноморски музей - Варна

17 април - 17 юни 2018 г.

 

Гостуващата изложба „Българската морска авиация в полет между две стихии” е посветена на 100-годишнината от създаването на военноморската ни авиация. Тя е любезно предоставена от Военноморски музей – Варна, като част от събитията за отбелязване на годишнината.

Богатият снимков материал проследява историята на българските морски летци, като акцентира на личностите и събитията в годините на войните и в мирно време. Изложбата предоставя възможност на посетителите да надникнат в непознатия за широката публика свят на българските морски авиатори, неговото развитие през годините и уникалното му място – между морето и небето.

Изложбата е експонирана в интерактивния кът на Национален музей „Земята и хората“ и може да бъде видяна от 17 април до 17 юни 2018 година, от 10:00 до 18:00 часа.

 

За контакт :

е-mail: earth.and.man@gmail.com; тел. +359 2 865 6639

http://www.earthandman.org

Автор: Национален музей "Земята и хората"
18.04.2018 г. 15:53
Посетено: 760
Етикети: Варна, Военноморски музей, изложба, Национален музей Земята и хората, Българската морска авиация в полет между две стихии
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/27517-voennomorski-muzey-varna-gostuva-v-natsionalen-muzey-zemyata-i-horata