Изложби

Четиринадесета годишна изложба на деца от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова

21 май - 1 юни 2017, Софийска филхармония - галерия "България"

Четиринадесета годишна изложба на деца от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова


◊ ПОКАНА

Четиринадесетата годишна изложба представя постиженията на деца от Ателие "Приказен свят" през изтичащата 2016/2017 учебна година. Произведенията на малките художници на възраст от 4 до 19 години  показват овладяването на техники с маслен пастел, акрилни бои, туш и перо.

В дните до 1 юни почитателите на детското творчество ще могат да разгледат изложбата, в която са включени около 120 творби. Вдъхновени от прекрасните стенописи в нашите църкви, най-големите възпитаници на Ателието ще представят своята интерпретация и предложение за реклама на нашата страна и история.

Заповядайте в Софийска филхармония - галерия "България", ул. "Бенковски" 1, откриване на на изложбата - 21 май 2017 от 11:30 ч.

На самото откриване по традиция ще бъдат връчени подаръци и дипломи на всички успешно завършили тазгодишния курс на обучение, както и награди и отличия от наши и чуждестранни конкурси. 

 

Ателие "Приказен свят" е създадено през 2003 год. Негов ръководител в раздел "Изобразително изкуство" е Татяна Антонова, художник-магистър. Под нейно ръководство произведения на децата участват в изложби и конкурси на много страни по света като: Азербайджан, Аржентина, Беларус, Гърция, Германия, Египет, Иран, Италия, Китай, Латвия, Литва, Македония, Норвегия, Полша, Румъния, Русия, САЩ, Словения, Словакия, Сърбия, Унгария, Финландия, Франция, Чехия, Швейцария, Япония и разбира се България. От тези конкурси, получените награди и отличия вече наброяват близо хиляда. 

Заповядайте на тази детска  изложба, която със сигурност ще ви очарова и вдъхнови!

Автор:
Калина Петкова
Публикация:
14.05.2017 г. 11:29
Посетено:
2401
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/25698-chetirinadeseta-godishna-izlozhba-na-detsa-ot-atelie-prikazen-svyat-s-rakovoditel-tatyana-antonova