Изложби

Арт Галерия "Ларго" представя "Ново начало"

Сборна изложба - живопис, графика и скулптура

Арт Галерия "Ларго" представя "Ново начало"


◊ СЪБИТИЕТО

Арт Галерия "Ларго" представя
„Ново начало“ - сборна изложба от живопис, графика и скулптура

18 април – 15 май 2017 г.,
вернисаж 02 май 2017 г., 14-18 часа

    
До 15 май 2017 в Арт Галерия "Ларго" може да бъде видяна сборната изложба – живопис, графика и скулптура „Ново начало“. В експозицията са включени художници от цялата страна, както и двама автори от чужбина, участвали във второто издание на Международния екслибрис конкурс - Варна.

С живопис се представят Ганчо Карабаджаков от Велико Търново, Росен Рашев-Рошпака от Враца, пловдивчаните Валери Ценов, Юли Шумарев, Александър Димитров, варненците Светлин Ненов, Николай и Марина Русеви. В изложбата са включени графики на Сергий Храпов от Украйна, Дария Хохрина от Русия и Стефани Костадинова от България. Ценителите ще видят нови пластики на талантливия варненски скулптор Венцислав Марков, както и най-новата серия бронзови релефи, посветени на зодиакалните знаци „Монети от дъното“ на бургаския художник Радостин Дамасков.

Заповядайте във варненската галерия „Ларго”, на улица „Хан Крум” 8. Вернисажът на изложбата е на 02 май от 14 до 18 часа. Творбите може да разгледате на живо в галерията до 15 май и онлайн в сайта ни на www.largogallery.com.

Автор: Нели Вълчева, галерист
30.04.2017 г. 15:27
Посетено: 952
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/25579-art-galeriya-largo-predstavya-novo-nachalo