Изложби

„Рецепта за щастие“ – изложба живопис на Силвия Павлова

12 декември 2016 - 12 януари 2017 г., галерия "Минерва"

„Рецепта за щастие“ – изложба живопис на Силвия Павлова


◊ СЪБИТИЕТО

Галерия "Минерва"
представя

„Рецепта за щастие“ – изложба живопис на Силвия Павлова

Художничката Силвия Павлова представя новата си живописна изложба „Рецепта за щастие“ през декември и януари в София. Двадесет и едно платна ще бъдат подредени в изисканото пространство на галерия „Минерва“, намираща се в Гранд Хотел София, от 12 декември 2016 до 12 януари 2017 г.


„Рецепта за щастие“ е първата изложба на
Силвия Павлова изцяло от пейзажи, с която тя се представя пред софийската публика. Техниката върху платната е типичния колаж, който тя използва от маслени бои и текстил.

„Повечето картини са мечтания за пътувания и собствени пресъздавания за места, съществуващи някъде или никъде. Някои от картините обаче са спомени, изживяни гледки и състояния. Има още много теми, върху които имам желание да работя и с нетърпение чакам възможността да споделя това, което съм създала с повече хора, които надявам се да усетят енергията на платната ми.“ – споделя Силвия и дава своята рецепта за щастие:

2 чаени чаши любов
1 чаена чаша благодарност
5 близки приятели
1 чаена лъжичка вдъхновение
1 супена лъжица почтеност
доверие
щипка - позитивизъм


Силвия Павлова е родена през 1979 г. в София. Живее и твори в София. Има 15 самостоятелни изложби в България и Австрия. Участва в множество колективни изложби в страната и чужбина.

Автор:
Организаторите
Публикация:
13.12.2016 г. 12:32
Посетено:
2200
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/24812-retsepta-za-shtastie-izlozhba-zhivopis-na-silviya-pavlova