Изложби

Бижута-уникати на Chimica Glass & Silver гостуват в София

Малките витражи в сребърни рамки гостуват само на 7 декември в галерия "Лампион"

Бижута-уникати на Chimica Glass & Silver гостуват в София


◊ ПОКАНА

Ако сте ценители на красивото и търсите неповторимо бижу – обеците, пръстените и колиетата на Chimica Glass & Silver​ са точно за Вас! Създадена през 2014 година от Деница Дешева, марката бързо набира популярност в артистичните среди у нас и в чужбина. Комбинацията от рисувано стъкло и сребро прави авторските бижутата разпознаваеми. Те са малки витражи със сребърни рамки, които всеки може да носи със себе си.

Последната колекция пристига от Италия, където авторът живее понастоящем, в София. Само на 7 декември между 16 и 21 часа, изящните бижута могат да бъдат видени на живо в галерия "Лампион" (гр. София, ул. "Кракра" 2а, Дом на културата "Средец"). Харесайте страницата на Chimica Glass & Silver и разгледайте албума със снимки "Available NOW"!

Резервации и поръчки могат да бъдат направени до края на деня 4 декември чрез електронната поща – artchimica@gmail.com или на лични съобщения в страницата.

Присъединете се към събитието за повече информация - тук: https://www.facebook.com/Chimica-GlassSilver-


◊ ПОВЕЧЕ ЗА CHIMICA GLASS & SILVER

„Chimica” е творчески проект (ръчно изработени бижута от рисувано стъкло със сребърен обков) създаден от художника Деница Дешева. Авторът е специализиран в работата със стъкло и цвят.

Представяме на вашето внимание авторски бижута от стъклопис и сребро. Те са изящни произведения на изкуството, които, в зависимост от светлината, променят цветността си. Наричаме ги „малки витражи в сребърни рамки”. Техни основни качества са прозрачността и разнообразието на цвят. Изработени от естествени материали, те се радват на естествена светлина.
Предлагаме на публиката да се наслади на химията между стъклото и рисунката, и да отвори въображението си за тези картини, вдъхновени от природата.

“Chimica” е топло усещане, нежен завършек или акцент към детайла. Тя е изящно бижу, творческа дейност и уникален продукт.

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
29.11.2016 г. 13:03
Посетено:
1934
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/24705-bizhuta-unikati-na-chimica-glass-silver-gostuvat-v-sofiya