Изложби

Летище Варна ще посреща своите гости с красотата на България, отразена в изложбата “България – атрактивна туристическа дестинация”

Летище Варна ще посреща своите гости с красотата на България, отразена в изложбата “България – атрактивна туристическа дестинация”


За осма поредна година пътуващата изложба “България – атрактивна туристическа дестинация” поема по своя път. Авторите на снимките споделят с всички нас своята гледна точка, показват своята България. Четири месеца изложбата беше гост на Летище София, сега през летните месеци тя ще бъде експонирана на Летищата Варна и Бургас.

По традиция през летните месеци пътуващата фотоизложба “България – атрактивна туристическа дестинация” гостува на Летищата Варна и Бургас. Тази година изложба ще бъде експонирана и може да бъде видяна на Летище Варна за пети пореден път от 22 юни до края на юли. Летище Бургас ще бъде следващата спирка, където за трети път изложбата  може да бъде разгледана от началото на месец август до 10 септември.

Основна цел на изложбата е популяризиране на страната ни и разкриване на нейните красоти  пред цял свят. Летищата са модерни съоръжения с подходящ съвременен интериор, подчертаващ красотата на фотосите включени в изложбата. Пристигащите и заминаващите пътници ще имат възможност да се насладят на красотата на България, на нейните красиви кътчета, уникален бит, културни и исторически забележителности.

В момента тече третия финален етап на фотоконкурса “България – атрактивна туристическа дестинация”. Всички желаещи, както любители така и професионалисти могат да се включат със своите снимки до 17:00 часа на 09.09.2016 год.

Автор:
Публикация:
22.06.2016 г. 10:34
Посетено:
1003
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/23831-letishte-varna-shte-posreshta-svoite-gosti-s-krasotata-na-balgariya-otrazena-v-izlozhbata-balgariya-atraktivna-turisticheska-destinatsiya