Изложби

Тринадесета годишна изложба на Ателие „Приказен свят“ с ръководител Татяна Антонова.

За десета поредна години в НДК

Тринадесета годишна изложба на Ателие „Приказен свят“ с ръководител Татяна Антонова.


◊ ПОКАНА

На 24 май в 11:30 ч. в Арт галерия НДК пространството ще разцъфне от пъстрите детски рисунки на прекрасните и талантливи деца от Ателие „Приказен свят“ и техните слънчеви усмивки.

Изложбата ще представи творби от изминаващата 2015/2016 учебна година, изпълнени в различни техники.

В рамките на дните от 24 до 26 май посетителите на детската изложба ще могат да се насладят на разнообразието от теми и жанрове в рисунките на деца на възраст от 4 до 18 години.

Получените до момента награди отново ще станат повод за трепетни вълнения и удовлетворение от положените усилия. Ще бъдат връчени и дипломи на всички възпитаници от Ателието за успешното им представяне през тази учебна година.

Ателие „Приказен свят“ е школа, в която се обучават по изобразително изкуство деца над 4 години. Негов създател и  ръководител е Татяна Антонова - художник-магистър по изобразително изкуство, вече с 30-годишен стаж като преподавател. Ателието участва  в наши и световни конкурси, от които многократно завоюва награди и отличия. 

Заповядайте да усетите полъха на детството и да се насладите на непосредствеността и свежестта на детските творби.


Автор:
Калина Петкова
Публикация:
19.05.2016 г. 22:24
Посетено:
1204
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/23614-trinadeseta-godishna-izlozhba-na-atelie-prikazen-svyat-s-rakovoditel-tatyana-antonova