Изложби

"Рождество" - изложба на деца от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова

Изложба от 13 до 17 декември 2015 в в Музея "Земята и хората"

"Рождество" - изложба на деца от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова


◊ СЪБИТИЕТО

На 13 декември, неделя, в навечерието един от най-светлите християнски празници Рождество Христово, деца от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова ще представят в Музея "Земята и хората" свои рисунки, триизмерни икони и иконостас на тема "Рождество". 

На откриването на тази изложба ще бъдат връчени и получените до момента над 50 награди от Япония, Хонконг, Иран, Италия, Словакия, Македония, Сърбия, Полша и България. 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА АТЕЛИЕ "ПРИКАЗЕН СВЯТ"

Вече 13 години в Ателие "Приказен свят" се обучават деца от 4 до 16 и повече годишна възраст, под ръководството на г-жа Татяна Антонова - художник-магистър по изобразително изкуство. През м. юли на настоящата година възпитаничката на г-жа Антонова - Димана Стоянова на 8 г., бе удостоена с най-високото отличие на един от четирите най-големи световни конкурса по изобразително изкуство за деца - 18-то Биенале за детска рисунка  в Канагава, Япония. Своето Гран При  малката художничка получи лично в гр. Йокохама, в присъствието на Н. Пр. посланика на Р. България в Япония, г-н Георги Василев, служители на посолството, своя баща и преподавателката си. "На преглед в лекарския кабинет" бе отличена сред 26 472 рисунки на деца от 97 страни по целия свят.


Изложба "Рождество‘‘ в Музея "Земята и хората" ще продължи до 17 декември 2015 г. Заповядайте!

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
06.12.2015 г. 17:04
Посетено:
1944
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/22535-rozhdestvo-izlozhba-na-detsa-ot-atelie-prikazen-svyat-s-rakovoditel-tatyana-antonova