Изложби

Фотоизложба „Невероятната Беласица“ гостува в София

От 12 октомври до 6 ноември 2015 г. фотоизложбата ще бъде представена в Националния природонаучен музей

Фотоизложба „Невероятната Беласица“ гостува в София


◊ ПОКАНА

Фотоизложба „Невероятната Беласица“ гостува в София

В периода 12 октомври – 6 ноември 2015 г. фотоизложба „Невероятната Беласица“ ще бъде представена в Национален природонаучен музей, София.

Откриването ще се състои във фоайето на Музея (бул. „Цар Освободител“ № 1) на 12 октомври 2015 г. от 17.00 часа. Там ще ви очаква екипът на Българска фондация "Биоразнообразие" с интересни истории от планината, викторина с награди и пивко вино от района на Беласица.

Изложбата представя красиви снимки от Беласица планина, правени в три различни държави – България, Гърция и Македония. Посетителите ще имат възможност да се насладят на спиращи дъха гледки от билото на планината, от езерата Керкини и Дойран, както и фотографии на най-впечатляващите беласишки водопади.

Елате, за да научите какво прави природата на тази малко позната планина уникална и колко богата е историята на района. Очакваме ви, за да се потопим заедно в магията на Беласица! 

Работното време на изложбената зала е всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа.

 

Изложбата се организира от Българска фондация „Биоразнообразие” в рамките на проект „Беласица отвъд граници”. Проектът се изпълнява в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

 

За контакти:

Владимир Милушев
Българска Фондация Биоразнообразие
0898700961
Автор: Българска фондация „Биоразнообразие”
10.10.2015 г. 12:46
Посетено: 706
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/22094-fotoizlozhba-neveroyatnata-belasitsa-gostuva-v-sofiya