Изложби

Vivacom Art Hall представя изложбата "Благотворителността през обектива" 2014

Изложба с най-добрите фотографии от фотоконкурса „Благотворителността през обектива“

Vivacom Art Hall представя изложбата "Благотворителността през обектива" 2014


◊ СЪБИТИЕТО

Vivacom Art Hall представя изложбата "Благотворителността през обектива" 2014


За трета поредна година VIVACOM Art Hall ще представи изложба с най-добрите фотографии от фотоконкурса „Благотворителността през обектива“. От 4 до 17 август арт пространството в Телефонната палата ще бъде първата спирка на пътуващата експозиция, показваща многообразните лица на благотворителността през погледа на фотографи – любители и професионалисти.

Персонажите и историите в изложбата са различни, но всички те са обединени от едно - убедеността, че си струва да опитваме да променяме света и себе си като правим жестове към другите. Кадрите ни запознават с доброволци, които помагат на бежанците в страната ни; момиче, дарило книгите си на библиотеката в своето училище; деца, които заедно чистят кв. “Факултета“; момче, спасило от сигурна смърт куче, пропаднало в заледено езеро. Това са само част от трогателните истории, запечатани и увековечени във фотографиите, които до 17 август ще могат да бъдат разгледани във VIVACOM Art Hall.

Изложбата „Благотворителността през обектива“ се реализира за трета поредна година от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България“. След гостуването си във VIVACOM Art Hall, пътуващата експозиция ще обиколи различни градове из страната.


Автор: Vivacom Art Hall
01.08.2014 г. 16:13
Посетено: 1292
Етикети: фотоизложба, благотворителност, изложба, Vivacom Art Hall, Благотворителността през обектива
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/19666-vivacom-art-hall-predstavya-izlozhbata-blagotvoritelnostta-prez-obektiva-2014