Изложби

Изложба от фотоконкурса на Пристанище Варна „Tall Ships Regatta“

Откриване на 4 август от 19.00 ч. в партерното фоайе на Основна сцена на ТМПЦ - Държавна опера - Варна

Изложба от фотоконкурса на Пристанище Варна „Tall Ships Regatta“


◊ СЪБИТИЕТО

Изложба от фотоконкурса на Пристанище Варна „Tall Ships Regatta“

Фотоконкурсът „Tall Ships Regatta”, обявен от „Пристанище Варна” ЕАД по повод неговата 108-годишнина през 2014 г., вдъхнови стотици любители и професионалисти от Варна и страната да запечатат и споделят красивото преживяване. 


Едномесечният конкурс се проведе с подкрепата на „Фотоплейс“ ЕООД от 18 май до 18 юни, а фотографиите на участниците се оцениха от жури в състав: Ружа Дамянова („Пристанище Варна“ ЕАД), Пламен Михайлов („Фотоплейс“), Юлиян Недев (Студио „Протей“), Ивайло Сакелариев и Надежда Шипкова (AFIAP). Фотографиите представят един творчески поглед на авторите по време на домакинството на регатата във Варна през 2010 г. и 2014 г.

Всички участници в изложбата ще получат диплом и каталог със снимки от изложбата по време на откриването!

Имената на победителите във фотоконкурса на морска тематика „Tall Ships Regatta“ ще станат известни в първия ден от Седмицата на морето – 4 август в 19 часа при откриването на изложбата със селектираните от журито творби, експонирани в партерното фоайе на Основна сцена на ТМПЦ - Държавна опера - Варна.

Наградите на „Пристанище Варна“ ЕАД са под формата на ваучери за закупуване на фототехника на стойност: първo място - ваучер за 1500 лв., второ място - ваучер за 800 лв., трето място - ваучер за 500 лв., награда на публиката - ваучер за 200 лв.

С организирането на конкурс и изложба „Tall Ships Regatta” Пристанище Варна продължава традицията да подкрепя развитието и популяризирането на фотографското изкуство.

Повече информация: https://www.facebook.com/events/1540313422857148/

Автор:
Пламен Михайлов
Публикация:
29.07.2014 г. 09:56
Посетено:
1875
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/19655-izlozhba-ot-fotokonkursa-na-pristanishte-varna-tall-ships-regatta