Изложби

Изложба "Само началото" в Зала "Байер", Стара Загора

Фотографска изложба на Силвия Панайотова и Михаил Желязков

Изложба "Само началото" в Зала "Байер", Стара Загора


◊ ПОКАНА

Тайнството на вдъхновението и емоцията, запечатани в снимка, може да те докосне. За първите стъпки във фотографията на двама млади автори - тя от Казанлък, той от Стара Загора - ще ви разкаже една интересна изложба.

На 10 юли от 19 часа в Галерия „Байер“ – заповядайте на откриването на изложбата „Само началото“ на младите автори Силвия Панайотова и Михаил Желязков.

„Само началото“ е първият съвместен проект на Силвия Панайотова и Михаил Желязков, който смесва техните визии за уловени емоции. Състои се от четири раздела със самостоятелни заглавия.
 
Млади, талантливи българи, авторите на проекта живеят в различни краища на Европа. Обединяват се, съответно от Франция (Михаил) и Малта (Силвия) - около съвместна работа в Холандия.

Вдъхновението ги подтиква да създадат серии от абстрактни фотографии, които ще видите в изложбата „Само началото“. Енергични, оптимистични и развиващи се личности, Силвия и Михаил казват, че за тях е удоволствие да представят фотографското си виждане за първи път точно пред българската публика по време на краткия си престой в родината.

Изложбата ще продължи до 30.07.2014 г.

Очакваме ви!



Автор:
Михаил Желязков
Публикация:
04.07.2014 г. 12:35
Етикети:
Стара ЗагораФотографска изложба
Само началото
Михаил Желязков
Силвия Панайотова
Посетено:
1304
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/19579-izlozhba-samo-nachaloto-v-zala-bayer-stara-zagora