Изложби

Една различна изложба потегля из страната

Изложбата на Красимир Андонов и Мила Иванова „Дневници на безкрая“ събира фотография и литература в един по-различен формат

Една различна изложба потегля из страната


◊ ПОКАНА

През февруари и март т.г. „Дневници на безкрая“ бяха представени пред софийската публика в столичното SOHO, а тази седмица тръгват да обикалят из страната.

Втората спирка на изложбата ще бъде в Пирдоп. Откриването е на 13 юни, петък, от 20 часа. Фотографиите ще бъдат изложени до 6 юли в центъра на Пирдоп (Къща за гости и бистро „Горски път“).

Проектът е съвместна изложба на Красимир Андонов - фотограф и оператор, и Мила Иванова – блогър и журналист. Различното в тази изложба е именно съчетанието на фотография и литература. Текстовете на Мила са извадки от реални писма и дневници, които са фотографирани от Красимир, и поставени в контекста на неговите черно-бели фотографии от серията „От живота“.

След Пирдоп изложбата потегля за морето, а наесен има покана от галерията в зала „България“. При откриването на всяка от спирките на своята изложба авторите обещават да добавят към „Дневниците“ по някоя новост.

Ако през близкия един месец минавате през китното балканско градче Пирдоп, посетете изложбата, която ще се състои в Къща за гости и бистро „Горски път“. 


Повече информация можете да откриете на:
www.krasimirandonov.com
www.solunska16.blogspot.com
https://www.facebook.com/events/800308746655357/?notif_t=plan_user_joined
Автор:
Организаторите
Публикация:
12.06.2014 г. 15:22
Посетено:
1098
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/19450-edna-razlichna-izlozhba-poteglya-iz-stranata