Изложби

Радио София показва картини от цветя

Изложба "Цветно лято"

 Радио София показва картини от цветя
На снимката: Г-жа Михаела Божидарова – изпълнителен директор на БНР и г-н Митко Димитров - директор на Радио София


◊ СЪБИТИЕТО

Радио София показва картини от цветя

В продължение на четири дни, от 11 до 15 юни, фоайето пред Първо студио на Българското национално радио е претворено в истинска лятна феерия, представяща картини от цветя. По покана на Радио София, професионални флористи от център „Линеа” и възпитаници на Дома за деца лишени от родителска грижа в с. Доганово показват специално аранжираната експозиция „Цветно лято”.

Уникалните цветни инсталации са израз на новаторския дух, с който е зареден екипът на младежката програма на БНР – Радио „София”.

„Идеята е по нестандартен начин да представим свежото и лятно звучене на Радио София. Точно както цветята са символ на хармония, спокойствие, красота и усмивки, така и нашата програма през летните месеци ще зарежда слушателите с повече позитивно настроение”, каза директорът на радио София Митко Димитров по време на старта на „Цветно лято”.

Арт експозицията бе открита от Михаела Божидарова – изпълнителен директор на БНР. „Благодаря на Радио София за чудесната идея. Никога в Радиото не е било толкова ароматно и красиво. Очаквам, че през септември ще видим златистите багри на есента в нова експозиция“, посочи Михаела Божидарова.
        
Картините от цветя ще останат в Мраморното фоайе на БНР до 15 юни. 


Автор:
Иван Върбанов, БНР
Публикация:
11.06.2014 г. 18:10
Етикети:
изложбаРадио СофияБНР
картини от цветя
Цветно лято
Посетено:
1128
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/19446-radio-sofiya-pokazva-kartini-ot-tsvetya