Изложби

Vivacom Art Hall гостува на Нощта на музеите и галериите в Пловдив с изложбата Like.Bulgaria

Vivacom превръща центъра на събитието в безплатна Wi-Fi зона, където посетителите могат да споделят своя мисъл за Нощта

Vivacom Art Hall гостува на Нощта на музеите и галериите в Пловдив с изложбата Like.Bulgaria


◊ СЪБИТИЕТО

Vivacom Art Hall гостува в Пловдив с изложба в рамките на Нощта на музеите и галериите на 20 и 21 септември.

Посетителите на събитието ще могат да разгледат проекта Like.Bulgaria на главната улица пред сградата на Градската художествена галерия на Пловдив.

Непосредствено до изложбата се намира и централният инфо пункт на събитието, оборудван с безплатен Wi-Fi. За всички посетители VIVACOM организира и специална игра, в която всеки може да сподели с едно изречение своите емоции и впечатления от Нощта, свързвайки го с последната дума от изречението на предния участник. Така всички посетители ще имат възможност да съставят общ разказ за Нощта, а един от всички съавтори ще спечели нов смартфон Nokia Lumia 520.

Like.Bulgaria e една от последните изложби в пространството за култура и изкуство на VIVACOM.  Проектът е дело на Николай Тонков, креативен директор на базираното в София и Берлин дизайн студио Formschlag, който се вдъхновява да създаде една нова и позитивна визуална презентация на България. Инициативата стартира във Facebook на 14 февруари 2013 и за по-малко от половин година успява да стигне до всички точки на света благодарение на феновете, които искат да споделят красиви и вдъхновяващи визии oт родината ни.


***

VIVACOM подкрепя за пета поредна година Нощта на музеите и галериите в Пловдив, която се организира от фондация „Отворени изкуства“ и е едно от най-големите културни събития в страната с повече от 40 000 посетители годишно. Това е и едно от най-дългосрочните партньорства на VIVACOM фонд в сферата на културата, наред с Нощта на театрите и Нощта на музеите и галериите в София – събития, които улесняват достъпа на широката публика в България до съвременната култура и изкуство. Пълната програма на Нощ на музеите и галериите – Пловдив можете да откриете тук.




Автор:
Vivacom Art Hall
Публикация:
18.09.2013 г. 18:15
Посетено:
1049
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/17634-vivacom-art-hall-gostuva-na-noshtta-na-muzeite-i-galeriite-v-plovdiv-s-izlozhbata-like-bulgaria