Изложби

"Повелители на вятъра" - фотоизложба на Мая Ангелова-Митева

Изложба яхтена фотография бележи края на XIII Международна регата "Cor Caroli - Bavaria Yahts powered by Lexus"

"Повелители на вятъра" - фотоизложба на Мая Ангелова-Митева


◊ СЪБИТИЕТО

На 30 август 2013 г. от 18:30 ч. в International Hotel Casino & Tower Suites ще бъде официално открита първата самостоятелна фотоизложба на Мая Ангелова-Митева – "Повелители на вятъра". В изисканата обстановка на галерия International ще бъдат изложени 28 фотографии, изразяващи в себе си красотата и носещи духа на ветроходството.

На фотографската изложба ще бъдат представени сборни снимки от три регати - Black Sea International Regatta 2013, Regatta “Port Varna” 2013 и XIII International regatta "COR CAROLI - BAVARIA YAHTS powered by LEXUS". Събитието ще даде своеобразен финал на лятото, представяйки едни от най-запомнящите се морски емоции за този сезон.

За себе си младата дама Мая Ангелова-Митева споделя, че е влюбена във фотографията от около десет години и отдавна тя се е превърнала в нейно хоби. „Снимам по усещане, никога не съм учила фотография.”, казва за себе си Мая. През пролетта на 2013-та тя попада случайно в екипа на Лъчезар Братоев и от тогава се запалва силно по фотографирането на яхтинга. Споделя, че регатите й носят невероятно много позитивна енергия и не пропуска да ги снима. „Обожавам морето и слънцето, а в комбинация с адреналина при яхтинга се влюбих в този спорт. След качването ми на състезателна лодка в последния етап на XIII International regatta "COR CAROLI - BAVARIA YAHTS powered by LEXUS", имам желание не само да снимам този спорт, но й да го практикувам”, допълва Мая.

Всички гости на събитието, сред които и главните действащи лица от снимките на изложбата „Повелители на вятъра” ще бъдат посрещнати с по чаша пенливо вино, осигурено от Вино и Арт бутик „Девойки французойки”. Елегантните хостеси, които ще посрещат гостите, ще представят последните линии на висок клас луксозни часовници, свързани с яхтинга и морето, предоставени от бутик Reaction. Водещ на събитието ще бъде Емилиян Ялъмов.



Автор:
Зорница Кръстева
Публикация:
30.08.2013 г. 12:19
Етикети:
изложбафотографияфотоизложба
яхтинг
Мая Ангелова-Митева
Повелители на вятъра
Посетено:
1230
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/17521-poveliteli-na-vyatara-fotoizlozhba-na-maya-angelova-miteva