Изложби

Фотографска изложба в "Тауърс Галери"

Шеста изложба в рамките на проекта "Събудете стените си!"

Фотографска изложба в "Тауърс Галери"


◊ ПОКАНА

В Месеца на фотографията "Тауърс Галери" са приготвили десетки мигове, хора и места, запечатани от обективите на различни автори. Шестата изложба в рамките на проекта „Събудете стените си!” е посветена именно на фотографското изкуство. Интересни автори, всеки с автентична гледна точка за живота, представят своето изкуство в артпространството на Арт Рентал в Софарма Шопинг Център.

Откриването е днес, 12 юни, от 19.00 часа на втория етаж на Търговския център на „Софарма Бизнес Тауърс”.

Всички са добре дошли при вход свободен, за да се потопят в невероятното лятно парти, приготвено специално от Wonderland Events. За лятната обстановка ще се погрижи DJ Stefan Popov от лейбъл Code, който по-късно същата вечер ще радва феновете си в столичния клуб Mascara. Подготвил е най-доброто от funky, disco, vocal и soulful house музиката, поднесено със страст и стил. Миксът ще бъде с привкус на лято, коктейли, танц и силен бийт.

Фотографският състав от шестия проект на „Събудете стените си!” се състои от следните автори: Валентин Симеонов, Михаил Вучков, Любомир Стефанов, Марко Де Сантис, Мирела Караджова, Надя Минчева, Васил Павлов, Алекс Щок, Веселина Славчева, Таня Кюлджиева, Цветелина Цанева и Силвия Павлова. Не липсват и художници живописци в лицето на Кирил Божков, Ралица Бурова и Десислава Иванова-Далия.



Автор:
Арт Рентал
Публикация:
12.06.2013 г. 12:53
Посетено:
1302
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/17226-fotografska-izlozhba-v-tauars-galeri