Изложби

Арт Рентал с нова галерия в Софарма Бизнес Тауърс

"Събудете стените си!" продължава и през 2013-та

Арт Рентал с нова галерия в Софарма Бизнес Тауърс


◊ СЪБИТИЕТО

Най-успешният за изминалата година арт проект в България „Събудете стените си!” продължава и през новата 2013- та. С нови сили и ново изложбено пространство Арт Рентал готвят грандиозно шоу на 16.01.2013, сряда, от 19 часа.

Тогава ще бъде открита новата галерия Towers Gallery, разполагаща с 400 кв.м изложбена площ, намираща се в търговски център Софарма Бизнес Тауърс. Едновременно с това ще стартира и новогодишният цикъл от изложби в рамките на проекта „Събудете стените си!”. В първото за тази година издание се включват над 60 визуални артисти, познати ни вече от миналогодишните изложби в София Сити Център.

Официален партньор и организатор на мероприятието са вълшебниците от Wonderland Events, които обещават истинска „Зимна приказка”. С помощта на специални ефекти и интересни визии галерията ще бъде превърната в приказна гора с много сняг и дим и доволно количество брокат и шампанско. Това са само част от изненадите, а гвоздеят на програмата ще бъде изпълнението на джаз певицата Невен Петрова с бенд.

Посетителите на старото пространство на Арт Рентал в мола зад НДК, което продължава да функционира, добре знаят, че изкуството и купонът са отлична формула за разпускане през работната седмица. Тези, които на драго сърце биха се откъснали от сивото ежедневие, са добре дошли да си подарят мигове приказна магия на 16 януари, сряда от 19.00 ч. в Софарма Шопинг Център, ж.к. "Изток", ул. "Лъчезар Станчев" № 5.


Търговският център е на два етажа, обхваща разгърната застроена площ от 11 000 кв.м и е разположен в основата на офис кулите. Софарма Бизнес Тауърс е носител на приза „Сграда на годината 2011“ в две категории - „Обществени сгради с бизнес предназначение“ и „Зелени сгради“. Главният вход е с лице на бул. "Драган Цанков", стратегически позициониран на няколко минути разстояние от спирката на софийското метро и има отлична видимост за основните маршрути на минаващите в близост автомобили и градски транспорт. Разполага със 160 паркоместа. Съставени са от две общи сутеренни нива, подземни гаражи, партер, мецанин и две самостоятелни високи тела. Софарма Бизнес Тауърс има зелена градина от 7000 кв.м на покрива на търговския център. Възприета е съвременна концепция за дневно осветление с изграден стъклен покрив над пешеходните алеи.






Автор:
Мирела Караджова
Публикация:
15.01.2013 г. 11:05
Посетено:
2071
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/16164-art-rental-s-nova-galeriya-v-sofarma-biznes-tauars