Изложби

"Спомен от един пленер" - изложба във "Вижън" Hall, Варна

Изложба на художниците към Студио по живопис и иконопис

"Спомен от един пленер" - изложба във "Вижън" Hall, Варна


◊ СЪБИТИЕТО

Изложба "Спомен от един пленер"

Предстои откриване на нова изложба в артистичното пространство на „Вижън” Hall на 25 октомври от 18.00 ч. (бл. 27, кв. „Чайка”). Тя е дело на най-активните участници от студиото по иконопис и живопис към Творческата къща на Агенция за социално развитие „Вижън”.

През май Агенция за социално развитие „Вижън” осъществи основно за своите участници, посветени в магията на изобразителното изкуство пленер във Велико Търново и Арбанаси. Пътешествениците-художници бяха пленени от архитектурата и природата и благодарение на вдъхновяващата обстановка ще споделят с варненската публика своите настроения и чувства. Изложбата се състои от 13 творби - масло, акварел, пастели, иконопис. Те са реалистични и абстрактни по изказ.

Автори на изложените произведения са: Венелин Петков, Виолина Пейкова, Мария Маринова, Милена Ялнъзова, Катина Гуджимиси, Светлана Димитрова. 

Паралелно с откриването на изложбата ще се отбележи петгодишнината от създаването на Студио „Компютри” към Творческа къща „Вижън арт”. Изложбата ще бъде достъпна за ценители до 25 ноември 2012.


Автор:
Творческа къща „Вижън арт”
Публикация:
22.10.2012 г. 14:02
Посетено:
1609
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/15617-spomen-ot-edin-plener-izlozhba-vav-vizhan-hall-varna