Изложби

Приятели зад бара: Милен Гелишев

ALLWENEEDISPLOVEDIV - изложба пред бара

Приятели зад бара: Милен Гелишев


◊ СЪБИТИЕТО

Приятели зад бара
Милен Гелишев

съ-автор на концепцията PLOVEDIV

artnewscafe, 10 юни (неделя) 2012
14.00-20.00 часа, Пловдив

Нощта на музеите и галериите - 2011 преобрази Пловдив в PLOVEDIV за една нощ и едно от най-древно  населяваните места в света се сдоби с нов символ, придаващ на града модерен и космополитен имидж. Творбата е идея на Милен Гелишев и Симеон Тодоров и е вдъхновена от виждането на съвременния човек за града, за комуникацията и креативните начини, по които може да брандираш мястото и емоциите си.

На 10 юни 2012 artnewscafe ви кани на изложба пред бара под наслов - ALLWENEEDISPLOVEDIV, подготвена специално за формата и пространството на кафето от Милен Гелишев, единия от авторите на PLOVEDIV. Там любовта към един град ще се трансформира в разнообразните си визуални метаморфози, които е претърпяла през 9-те месеца откакто надписът съществува. Зад бара ще бъде Милен, който е приготвил специален PLOVEDIV-ски коктейл с привкус на лято и любов. Ще има и още изненади Made in PLOVEDIV.


Инициативата “Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.



Автор:
artnewscafe
Публикация:
08.06.2012 г. 14:28
Посетено:
1474
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/14931-priyateli-zad-bara-milen-gelishev