Изложби

Изложба на Михаил Лалов "Последното танго в Париж-Москва"

От 09.02.2011 до 28.02.2011

Изложба на Михаил Лалов "Последното танго в Париж-Москва"


◊ СЪБИТИЕТО

Разтърсващи шедьоври и малки бисери ще бъдат наредени в изложбените зали на една от най-новите арт галерии в столицата „Париж-Москва” на ъгъла на улиците „Раковски” и „Московска”. Там ще бъде открита експозицията на Михаил Лалов "Последното танго в Париж-Москва",
маестрото, известен в артистичните среди с неповторимата си живопис.

Всички гости ще могат да „чуят” разказаната от Лалов „Малка сладка приказка”, да видят „Целувката”, да участват във ”Вакханалия”, да се потопят в „Страст в сиво”, да се насладят на изяществото на „Танцьорка”, да усетят „Жар”, да отидат до „Хаити”... Да бъдат Жената от картините или да поискат да я притежават.


◊ АВТОРЪТ

От творбите на Михаил Лалов струи неустоима любов и те са истинско пиршество от цветове за окото, в което са потопени късчета надежда, щастие, светлина, посипани със щипка-две еротика.

Иначе автобиографията на маестрото е пълна с множество общи и самостоятелни изложби у нас и в чужбина. Картините му са притежание на Националната галерия, на галериите в страната, както и на множество частни колекционери в България и в чужбина. Не случайно е избрал да покаже своите произведения в арт галерия „Париж-Москва” – два града, които отдавна са част от неговата работа, вдъхновение и в които има негови произведения.
Автор:
Йорданка Костадинова, галерист
Публикация:
30.01.2011 г. 18:37
Посетено:
3946
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/11585-izlozhba-na-mihail-lalov-poslednoto-tango-v-parizh-moskva