Дарения

Нов български университет с подкрепа за „Дари книга, подари любов“

Център за книгата дари за кампанията 1698 екземпляра от 209 заглавия, издания на Нов български университет и 21 книги, предоставени от Библиотеката на НБУ

Традиционно Център за книгата подкрепя инициативата „Дари книга, подари любов“ на издателска къща „Кибеа“, която обяви за приключила тазгодишната книгодарителска акция на своя сайт на 4. април и посочи бенефициентите на кампанията през 2024 г.

Тази година Център за книгата предостави възможност да се събират книги както в книжарницата на корпус I в университета, така и в „НБУ в ЦЕНТЪРа“ на ул. „Г. С. Раковски“ 191Б. Акцията продължи през целия месец февруари и в двата пункта студенти, преподаватели и гости са оставили 623 тома литература за 13-те читалищни и училищни библиотеки.

Освен тях Център за книгата дари за кампанията 1698 екземпляра от 209 заглавия, издания на Нов български университет и 21 книги, предоставени от Библиотеката на НБУ.

Център за книгата благодари на издателство „Кибеа“ за доброто партньорство! Дени Дидро казва „Хората престават да мислят, когато престанат да четат“, а книгодарителските кампании са възможност повече хора да намерят четиво за ума си!

Автор:
Център за книгата
Публикация:
10.04.2024 г. 14:26
Етикети:
Библиотека на Нов български университетЦентър за книгатаНБУ
„Дари книга подари любов“
издателска къща „Кибеа“
Посетено:
60
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/19/news/38915-nov-balgarski-universitet-s-podkrepa-za-dari-kniga-podari-lyubov