Дарения

Little Bird – кампания за набиране на средства за Турция и Сирия

В инициативата ще се включат съвременни български визуални артисти

Little Bird – кампания за набиране на средства за Турция и Сирия

 

◊ ПОКАНА

Галерия Little Bird Place ( ул. „11-ти Август” 7, София ) съвместно с български визуални артисти организира кампания в подкрепа на хората, пострадали от земетресението в Турция и Сирия.

Набирането на средства ще се осъществи чрез продажба на произведения в два канала:

  • Поп-ъп изложба и продажба на произведения на място в галерията – от понеделник до сряда (13-15.02) – 13:30 – 19:00
  • Продажба на произведения от сайта на галерията – www.littlebirdplace.com – от понеделник до неделя (13-19.02) – следете събитието и селектираните произведения в сайта на галерията и фейсбук

За по-голяма достъпност всички произведения в акцията ще са 10% отстъпка от редовните цени в галерията.

Визуалните артисти предоставят произведенията си напълно безвъзмездно и галерията ще дари всички приходи от продажбите за пострадалите.

Набраните средства от ще бъдат преведени от галерията по дарителската сметка на Манол Пейков, издател и общественик, натрупал богат опит в дарителски инициативи. Те ще бъдат разпределени според актуални нужди в засегнатите райони, по негова преценка.

Благодарим предварително на всички визуални артисти, включили се в инициативата и дарили свои произведения! А също и на хората, избрали да ги закупят! Така и те стават съмишленици на каузата и подкрепят пострадалите от разрушителното земетресение.

Галерията ще публикува на сайта си и във фейсбук пълен списък на художниците, подкрепили инициативата, както и информация за начина, по който са разпределени набраните средства.

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
13.02.2023 г. 16:10
Посетено:
445
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/19/news/36381-little-bird-kampaniya-za-nabirane-na-sredstva-za-turtsiya-i-siriya