Дарения

Висшият адвокатски съвет дари правна литература на Библиотека „Родина”

Висшият адвокатски съвет дари правна литература на Библиотека „Родина”

Ценно дарение от правна литература получи библиотека „Родина“ – Стара Загора от Висшия адвокатски съвет в България.

Подбраните 19 заглавия ще допълнят фонда на библиотеката от правна литература и ще бъдат достъпни на всички, които търсят актуална специализирана информация.

Сред дарените книги са “Съдии, казусът ви принадлежи. Съдебни пледоарии“ на Хари Хараламбиев, “Колизии между българското законодателство и ЕКПЧ” на Михаил Екимджиев и Снежана Стефанова, „Учредителите. Участниците в Народното събрание в Търново 10.II.-16.IV. 1869 : Енциклопедичен справочник“ от проф. Милко Палангурски.

На разположение на читателите са и „Наръчник по европейско право относно убежището, границите и имиграцията“, “Практическо ръководство върху критериите за допустимост на жалбите до Европейския съд по правата на човека”, “Юбилейно издание на Висшия адвокатски съвет в 2 тома” и др.

Библиотека „Родина“ и филиалите ѝ разполагат и с новата книга на старозагорския художник Светлин Стоев „Будни сънища“, екземпляри от която ни бяха дарени от общинския съветник Ангел Филипов в Нощта на изкуствата 2016.


Автор: Библиотека "Родина", Стара Загора
19.10.2016 г. 15:23
Посетено: 672
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/19/news/24400-visshiyat-advokatski-savet-dari-pravna-literatura-na-biblioteka-rodina