Общество

"Силни заедно" - благотворителен концерт в подкрепа на възрастните хора

Онлайн излъчване на 6 май от 20:00 ч.

"Силни заедно" - благотворителен концерт в подкрепа на възрастните хора

 

◊ ПОКАНА

Независим театър „Юлий“, в партньорство с „Каритас България“, представя благотворителния концерт „Силни заедно“ в подкрепа на възрастните хора.
 
Студенти по изкуствата и млади творци на свободна практика в сферата на театъра, музиката, изобразителното и танцовото изкуство, обединиха сили в обща инициатива в името на доброто.
 
Ще имате удоволствието да видите и чуете един различен и актуален прочит на българския фолклор, музика и обичаи от изгряващи таланти, които ще блестят от сцената на клуб „Грамофон“ за вас. Специални гости на събитието ще бъдат актрисата Цветана Манева и младата изпълнителка и радиоводеща Диа.
 
Събраните от концерта средства ще бъдат използвани за закупуването на предпазни консумативи, чрез които медицинските сестри и социалните помощници към центровете за Домашни грижи на „Каритас“ да продължават да помагат на възрастните хора в настоящата пандемична ситуация.

Гледайте концерта на 6 май от 20:00 ч.

„Силни заедно“ ще бъде излъчен на 6 май от 20:00 ч. във фейсбук страницата на независим театър „Юлий“ и в платформата URBO.

Концертът ще се излъчва безплатно, като всеки желаещ може да подкрепи каузата по някои от следните начини:
 
♦ по банков път, с основание за плащане: Заедно с възрастните хора:
РайфайзенБанк
IBAN: BG71 RZBB 9155 1060 1693 15
BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Заедно с възрастните хора
Титуляр на сметката: Каритас България
 
♦ чрез SMS с текст DMS CARITAS на 17 777 на цена 1 лв. за всички мобилни оператори;
 
♦ чрез символично „закупуване“ на билет.
 

*

Вярваме, че когато действаме заедно, можем да се справим. Да бъдем до най-уязвимите днес! Защото СМЕ ХОРА и защото подкрепата, дадена от сърце, може да спаси живот!

 

 

Автор: Каритас България
05.05.2020 г. 12:04
Посетено: 780
Етикети: фолклор, музика, Цветана Манева, възрастни хора, подкрепа, благотворителен концерт, Силни заедно“, „Каритас България“, Независим театър „Юлий“
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/31184-silni-zaedno-blagotvoritelen-kontsert-v-podkrepa-na-vazrastnite-hora