Общество

Виртуално издание на Форум „Кариери и студенти“ 2020

Онлайн среща на работодатели и бъдещи служители

Виртуално издание на Форум „Кариери и студенти“ 2020

 

◊ ФОРУМ "КАРИЕРИ И СТУДЕНТИ" 2020

В период на свиване на икономиката и ръст на безработицата заради кризата с COVID -19, Нов български университет подава ръка на всеки готов да поеме по нов път.

На 28 април, за първи път в своята 18-годишна история, Форум „Кариери и студенти“ 2020 среща бизнеса със студентите изцяло виртуално.

30 работодатели, сред които TELUS International, VMware, Sutherland Bulgaria, Paysafe Group, Фондация „Заедно в час“, BRITANICA, A1, Vivacom, Chaos group (с „технологичен Оскар“ за програмата V-ray за 3D-визуализации, използвана в хитови продукции като „Игра на тронове“) ще предложат подходящи за студентите работа и стажантски позиции. Работодатели и бъдещи служители ще се срещнат онлайн чрез чат-стаи в системата за виртуално обучение на НБУ Moodle.

Събитието се организира от Център за кариерно развитие и обучителни ресурси на Нов български университет. В него могат да се включат студенти от различни специалности - финанси, администрация, човешки ресурси, журналистика, маркетинг, PR, реклама, IT и телекомуникации, право, графичен дизайн, анимационно кино.

Още информация за форума: https://www.facebook.com/events/

Автор:
НБУ
Публикация:
22.04.2020 г. 12:27
Посетено:
1199
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/31145-virtualno-izdanie-na-forum-karieri-i-studenti-2020