Общество

Фотоконкурсът и дарителската кампания на библиотека „Родина“ продължават и през септември

В подкрепа на насърчаването на ранното детско четене и дообзавеждането на зала „Приятели на книжките"

◊ ПОКАНА

Фотоконкурсът "Най-четящото бебе" и дарителската кампания за дообзавеждане на  Детския отдел на библиотека „Родина" ще продължат и през септември.

Напомняме Ви, че конкурсът и кампанията са в подкрепа на насърчаването на ранното детско четене и дообзавеждането на зала „Приятели на книжките" в Детския отдел (ул. „Българско опълчение" 69) с цветен лазарен принтер и фотоапарат.

Всички желаещи да ни подкрепят могат да го направят като ни изпращат снимки на малките си читатели или донесат нови или запазени и годни за ползване образователни игри, конструктори, пъзели, играчки и книжки за деца от 0 до 6 години – меки, картинни, музикални и звукоподражателни книжки, книжки-пъзели, книжки-играчки..., в сградата на Централната библиотека на бул. „Руски" № 17.

Даренията се приемат в рамките на работния ден от 8:15 до 18:15 часа до 10 септември. Също дотогава можете да гласувате и за любимата си снимка от фотоконкурса „Най-четящото бебе".

Победителите и дарителите ще бъдат оповестени на финалното събитие на проекта „Учим се и растем заедно", финансиран по Програма „Ти и Lidl за по-добър живот", с партньорството на Фондация „Работилница за граждански инициативи" и Български дарителски форум.

Автор: Библиотека "Родина", Стара Загора
31.08.2018 г. 13:23
Посетено: 695
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/28174-fotokonkursat-i-daritelskata-kampaniya-na-biblioteka-rodina-prodalzhavat-i-prez-septemvri