Общество

„Планина от намаления за детски приключения“ събра 2400 лв. за децата на ParaKids

Книжарници "Сиела" с благотворителна разпродажба в подкрепа на Есенен лагер ParaKids

„Планина от намаления за детски приключения“ събра 2400 лв. за децата на ParaKids
Сн.: Теодора Борисова, The Rainbow Photography

„Планина от намаления за детски приключения“ е благотворителна разпродажба, която се проведе на 9 септември (събота) от 10:30 до 18:30 ч. в Театър „София“.

Още с отварянето Откритата сцена се изпълни с хора, които бяха дошли специално за събитието заедно със своите деца. На цени от 1 до 10 лв. можеше да се закупи хубава книга, комплект за рисуване, раница, несесер, игра, играчка, музика и още много интересни неща. Още към обяд рафтовете със стоките се бяха изчерпали и се наложи организаторите да зареждат допълнително.

Събраната сума от 2400 лв. ще бъде в подкрепа на Есенния лагер ParaKids в местността Узана, Габрово.

Есенен лагер ParaKids е предназначен за деца с увреждания, деца в норма и техните семейства. Целта на лагера е да даде равен достъп и възможност на децата с увреждания (аутизъм, тежки физически увреждания, незрящи) да изпитат емоцията от двигателни активности и спорт в планината, сред природата, заедно с приятели и семейство.

„Щастливи сме, че първите посетители на театъра за новия сезон бяха толкова усмихнати както защото се наслаждаваха на програмата, така и защото се снабдиха с чудесни стоки от Книжарници CIELA.com и помогнаха за чудесна кауза!“ - споделиха от Театър „София“.

„От името на организаторите от книжарници "Сиела" искаме да изкажем своята огромна признателност на всички, които дойдоха и подкрепиха нашата кауза. Благодарение на всички вас децата на ParaKids ще имат своите есенни приключения в планината. Пожелаваме на Даниела и Бояна от ParaKids още много съмишленици и помощници и им благодарим, че ни заразиха със своя ентусиазъм.“ - каза Светла Йовова от книжарници Сиела.

Останалите виновници за прекрасното събитие: актьорът Илия Виделинов, Креативна рисувателна работилничка "ШиШарка", Учи с Мен, MUSIC PLAY, Superforma sport & dance, Kameliya Petrova Dankova и нейните възпитаници, Dunkin' Donuts, Paper Mate и Staedtler. 

Благотворителната разпродажба за децата на ParaKids се превърна в истински празник за всички присъстващи.

 

Автор:
Сиела
Публикация:
12.09.2017 г. 17:11
Посетено:
1005
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/26286-planina-ot-namaleniya-za-detski-priklyucheniya-sabra-2400-lv-za-detsata-na-parakids