Общество

„Дарифицирам“ - инициатива в подкрепа на деца със специални нужди

Съвместна инициатива на "И аз мога / I can too" и Езикови училища "Intellect"

„Дарифицирам“ - инициатива в подкрепа на деца със специални нужди


◊ ПОКАНА

„Дарифицирам“ е съвместна инициатива на "И аз мога / I can too" и Езикови училища "Intellect", създадена в подкрепа на деца със специални нужди и развитието на бизнеса в България.

Езикови училища "Intellect" - дългогодишен партньор на "И АЗ МОГА" - създава този проект за фирми и корпоративни екипи, които имат желание да проверят езиковото си ниво и в същото време да подкрепят деца в нужда.

Това става възможно чрез екип от професионалисти на "Intellect", който извършва тестване със специална механика, комбинираща традиционен модел на изпитване с модерните технологии за проверка на нивото на владеене на чуждия език на служителите или екипа на дадена фирма.

Стойността за проведените тестове се дарява за подпомагане програмите на I CAN TOO в помощ на деца със специални нужди. Нещо повече – всички участници в теста получават  документ, удостоверяващ нивото на езикова компетентност, а фирмата - сертификат за дарение, чрез който официално става дарител на И АЗ МОГА.

В XXI век, доброто владеене на чужд език е нещо повече от добавена стойност към уменията на всеки човек. Предимствата за бизнеса, личностното и кариерното развитие го превръщат в един от основните фактори за развитие, както на отделния човек и обществото, в което живее, така и на бизнеса от всяка индустрия.

Включете се И ВИЕ!

 

За повече информация:

www.icantoo.eu

www.intellect.bg


Автор:
I CAN TOO Foundation
Публикация:
15.10.2015 г. 16:03
Етикети:
Посетено:
906
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/22130-darifitsiram-initsiativa-v-podkrepa-na-detsa-sas-spetsialni-nuzhdi