Общество

Деца ще изработват уникални коледни играчки в София Ринг Мол

Специален уъркшоп ще даде възможност на деца да изработят красиви коледни „бижута“ за елха в София Ринг Мол

◊ ПОКАНА

Специален уъркшоп ще даде възможност на деца да изработят красиви коледни „бижута“ за елха в София Ринг Мол на 13 декември. Събитието ще се състои от 10:00 до 14:00 часа и е организирано от търговския център за всички деца, които посетят мола в събота. Ателието ще бъде разположено на детската сцена в София Ринг Мол, която се намира на първия етаж.

В уъркшопа ще могат да се включат всички желаещи деца, независимо от възрастта си. Екип от художници-бижутери ще им помага да разгърнат въображението си и да изработят своя играчка, която да се превърне в уникално произведение на изкуството. Всяко дете ще има и възможността да се снима с играчката си и да си я занесе у дома. Предварително записване не е необходимо.

Изработването на коледни играчки е само една от изненадите и атракциите, които София Ринг Мол подготвя за своите малки и големи посетители през остатъка от месец декември. Търговският център ще зарадва всички тях и с изпълнения на детски вокални групи, уъркшопи за изработване картички, глинени съдове, ще има интересни представления на куклен театър, както и благотворителни Коледни базари. Празничната програма на събитията на София Ринг Мол може да бъде проследена на Facebook страницата на търговския център:

https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official 

София Ринг Мол, който отвори врати на 6 ноември, се намира на южната дъга на околовръстния път на София, точно до магазина на ИКЕА.

До София Ринг Мол може да се стигне с автобуси 111, 123, 69 и 70, както и с метро до станция Г. М. Димитров и после автобус 123 или 69, или до станция Младост 1 и след това с автобус 111. Има и специално организирана безплатна автобусна линия от метростанция Г. М. Димитров до мола.

Автор:
Николай Николов
Публикация:
12.12.2014 г. 14:10
Посетено:
1271
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/20543-detsa-shte-izrabotvat-unikalni-koledni-igrachki-v-sofiya-ring-mol