Общество

Премиера на „Мое мъничко дете“

Хора на изкуството срещу насилието над деца

Премиера на „Мое мъничко дете“


◊ ПОКАНА

Актьорите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Филип Аврамов, Кака Лара и чаровният италианец Лео ви канят на промоция на видеото „Мое мъничко дете“!

Каним ви на официалната видео премиера на „Мое мъничко дете“, под режисурата на Иван Юруков, на 5.12., от 17,00 часа в Ping-Pong Club Paradise в Paradise Center, ет.1.

За всички деца – безплатен пинг-понг!

Благородният проект, който събра актрисите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, певицата Марина Драгомирецкая, актьорите Филип Аврамов и Росен Пенчев и чаровния италианец Лео вече има свое видео изражение. Всички те се обединиха в обща кауза – срещу насилието над деца. А най-добрият начин хората на изкуството да дадат гласност на един наболял проблем и доколкото могат да намалят процента му, е чрез песен.

Заглавието е „Мое мъничко дете“, а музиката и аранжиментът са на Алекс Нушев. Идейният инициатор е пеещата актриса Ралица Бежан, чийто глас добре разпознаваме от редица сериали и кино продукции, както от концертни и авторски музикални проекти. Текстът на „Мое мъничко дете“ е написан в приятелска атмосфера от Ралица Бежан, Диана Милушева, Йоана Буковска и Георги Гюров. Освен гласовете на актрисите и шоумените, в песента чуваме и малките вокалисти от Dstars.


. Видеоклипът се реализира с подкрепата на Държавна агенция за закрила на детето, нейната Национална телефонна линия за деца 116 111 е изписана във видеото.


Автор:
Организаторите
Публикация:
03.12.2014 г. 14:42
Етикети:
проектвидео
Държавна агенция за закрила на детето
Мое мъничко дете
Посетено:
1138
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/20466-premiera-na-moe-manichko-dete