Общество

Канадският писател Джон Кехоу става лице на "И аз мога / I Can Too"

Силата на думите. I Can Too!

Канадският писател Джон Кехоу става лице на "И аз мога / I Can Too"
Снимка: KARE studio


◊ СЪБИТИЕТО

Известният канадски писател
Джон Кехоу става лице на И аз мога / I Can Too.

Авторът на „Подсъзнанието може всичко” и „Практика на щастието” вече тридесет години вдъхновява милиони хора по целия свят, търсещи пътя към щастието, успеха и личностното усъвършенстване.

През декември 2012 почитателите на Кехоу имаха възможността да присъстват на неговия семинар в България на тема "Квантовият воин - бъдещето на ума", на който той представя и най-новата си книга "Квантовият воин или възможностите на подсъзнанието в квантовия свят".

Организаторите на събитието запознават съвременния мислител и филантроп с мисията на И АЗ МОГА и той с готовност облича тениска на организацията. Писателят отправя послание, че „Всички ние трябва да даваме положителна енергия на децата, която да идва от сърцето!”

Книгите на създателя на метода „Mind Power” са се превърнали в наръчник за развиване на възможностите на подсъзнанието. Той с лекота успява да покаже на всеки читател как сам може, чрез позитивното мислене, да открие своя ключ към щастието.

За
Джон Кехоу думите имат огромна сила.
Такава сила се крие и в тези три: I Can Too!


И ВИЕ МОЖЕТЕ да подкрепите инициативите на организацията с това, което МОЖЕТЕ най-добре.

МОЖЕТЕ да се включите и като поръчате тениска I Can Too на: office@icantoo.eu или изпратите sms на 1415. Очакваме Вашите идеи и снимки с тениска I Can Too.

Автор:
I Can Too Foundation
Публикация:
30.01.2013 г. 13:00
Посетено:
1340
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/16256-kanadskiyat-pisatel-dzhon-kehou-stava-litse-na-i-az-moga-i-can-too