Общество

Благотворителен търг на рисунки от националния конкурс "Нарисувай ми слънце"

Благотворителна инициатива от редакцията на списание "Аз съм Българче"

Благотворителен търг на рисунки от националния конкурс "Нарисувай ми слънце"
Рисунка на Мария-Луиза  Василева, 8 г., гр. Варна


◊ СЪБИТИЕТО

Сдружение за български семейни ценности,
традиция и култура „Българче”, издател на списание "Аз съм Българче”
организира

Благотворителен търг на рисунки от националния конкурс на списание „Аз съм Българче”
„Нарисувай ми слънце”


   
В периода 21 ноември – 21 януари спечелилите награди и номинации детски произведения от петте издания на конкурса ще бъдат разпродадени на благотворителен търг, който ще се проведе онлайн в електронния сайт на Сдружение „Българче” – www.bulgarche.eu. Чрез него желаещите да закупят рисунка ще имат достъп до условията на търга и техническата информация.
   

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА

От деня на Християнското семейство до Деня на родилната помощ разпродаваме рисунки от петте издания на конкурса „Нарисувай ми слънце”, за да окажем семейна подкрепа на децата растящи без родителска грижа.

Ние, организаторите на шестото издание на проекта "Нарисувай ми слънце“ през 2013 г. имаме за цел да подадем ръка на малките таланти, които растат без родителска подкрепа. Заедно с четенето и забавленията с рубриките на авторската детска медия, ще им дадем и шанс за изява. Ще ги подкрепим да се включват в нашите бъдещи проекти и да покажат своя талант пред широка и разнообразна аудитория. Начинанието ще бъде още един опит за възпитание на отношение към изкуството и културата у българчетата. 

Със средствата, събрани от благотворителната разпродажба, ще осигурим абонамент за списание „Аз съм БЪЛГАРЧЕ” на домовете за деца, растящи без родителска грижа. Така с общите усилия на малките художници участвали в конкурса, на родители и учители, насърчили ги да творят и на организаторите на конкурса, ще дадем  на самотните деца шанс да прегърнат списание „Аз съм БЪЛГАРЧЕ”. И да се присъединят чрез страниците му към читателския и творчески кръг на своите връстници.


Подкрепете ни!
Хайде да усмихнем заедно техните лица!




Автор:
Организаторите
Публикация:
26.11.2012 г. 15:20
Посетено:
3884
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/15912-blagotvoritelen-targ-na-risunki-ot-natsionalniya-konkurs-narisuvay-mi-slantse