Общество

В София се открива Книжен център „Гринуич“

Най-голямата книжарница в България е разположена на площ от 1000 кв.м

В София се открива Книжен център „Гринуич“


◊ СЪБИТИЕТО

Имаме удоволствието да Ви поканим на откриването на най-голямата книжарница в България – Книжен център „Гринуич“. Тя се намира в София на бул. „Витоша“ 37 (с входове откъм „Витоша“ и „Солунска“).

Официалното откриване на книжарницата е на 8 юни, петък, от 18:00 ч.

Очакваме ви!


◊ ЗА НОВАТА КНИЖАРНИЦА

На своите 1000 кв.м площ книжарницата предлага голямо разнообразие от заглавия, събрани на едно място; тематично разпределение на книгите; професионален екип от консултанти; музика, филми и игри; над 5000 заглавия на чужди езици; речници, учебни помагала и пособия; подаръци и книжни аксесоари; периодичен печат; канцеларски материали, опаковане на подаръци; образователни играчки за деца и други.

Посетителите имат възможност да опитат сладките изкушения на уютното биокафене и да използват неограничено интернет зона.  Специално за родителите и техните деца, книжарницата предлага детски кът със занимателна програма за най-малките.

Книжен център „Гринуич“ организира всекидневна културна програма и горещи промоции всяка седмица. Всеки клиент може да се присъедини към „Гринуич клуб“, да получи своя лична клубна карта, с която да натрупва бонус точки и да се възползва от специални отстъпки и изненади.



Автор:
Организаторите
Публикация:
07.06.2012 г. 18:35
Етикети:
книготърговия
книжарници в София
книжарница Гринуич
нова книжарница
Гринуич
Посетено:
5059
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/14922-v-sofiya-se-otkriva-knizhen-tsentar-grinuich