Общество

За Делфините на Шумен - благотворителен концерт

Да подарим място за игра, усмивки и веселие на нашите деца

За Делфините на Шумен - благотворителен концерт


◊ ПОКАНА

Кафе-клуб "Делфина", със съдействието на Общински младежки дом Шумен и медиен партньор радио Форте, подготвя благотворителен концерт, който ще се проведе на 2 май (сряда) от 19:00 ч. в залата на Общински младежки дом, гр. Шумен.

Изненадите за концерта засега ще запазим в тайна, но такива ще има много и от различен характер. :) И да - ще се включат много пораснали и не дотам пораснали деца, за да се уверим, че всъщност тази идея страшно много си струва! Радваме се истински, че тази инициатива вече срещна отклик във всички наши талантливи приятели. Концертът ще е възможност да Ви разкажем малко повече за нас, за този проект и да се забавляваме заедно. Не на последно място - това е възможност да видим, че всяка хубава идея е постижима, стига да обединим своите усилия.

Заповядайте!

Средствата, които ще съберем, ще ни помогнат да реализираме един дългоочакван проект - изграждането на детска площадка за игра до лятната градина на кафе-клуб "Делфина". Вярваме, че със събраните средства ще можем да осъществим тази идея напълно до 1 юни - празника на детето. Можете да разгледате този проект на нашата страница и да се включите в нашата инициатива - да подарим място за игра, усмивки и веселие на нашите деца.

Очакваме Ви!


◊ КАКВО, КОГА, КЪДЕ

Пролетен благотворителен концерт

Участници:

Формация „Младост”
ЦДГ „Конче Вихрогонче”
ДТА „Веселяче”
МироДенс
МОНТФИЗ
Майлстоунс

Къде: Общински младежки дом, гр. Шумен
Кога: 02.05.2012
Вход: 3 лв.

Автор:
Владислав Христов
Публикация:
24.04.2012 г. 13:20
Посетено:
3050
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/14607-za-delfinite-na-shumen-blagotvoritelen-kontsert