Общество

iСеминар: Оптимизирай своя бизнес

С официалното медийно партньорство на LiterNet Медиа

iСеминар: Оптимизирай своя бизнес


◊ СЪБИТИЕТО

На 15 март, от 10:00 до 18:00 часа в петзвездния хотел Кемпински Зографски ще се проведе

iСеминар: Оптимизирай своя бизнес

Семинарът е насочен към предприемачи, собственици на малки и средни предприятия, началник отдели – реклама и човешки ресурси, както и към всички, които желаят да стартират свой собствен онлайн бизнес.


◊ АКЦЕНТИ ОТ iСЕМИНАРА

В този iСеминар ще имате възможност да се научите да управлявате сайтовете си сами, като фокус ще бъде оптимизацията на вашия бизнес. Лекторите на семинара имат богат опит в реалния и работещ интернет бизнес при оптимизирането на кампании и уебсайтове на малки и средни български компании.

Калин Каракехайов ще чете лекция на тема SEO оптимизация с основни теми – оптимизация на фирмен сайт, сателитен сайт, модифициран блог, профил в социална мрежа и ще покаже практически кои са техниките на вътрешната и външната SEO оптимизация: структура, заглавия, текстове, снимки, видео.

Във втората част на семинара Невяна Коева ще изнесе практическа лекция как да увеличим продажбите чрез директен имейл маркетинг и как класическата технология на имейл маркетинга може да бъде вградена във facebook среда.

На свой ред Светослав Билярски ще говори за различните модели на успешен франчайз и как те могат да бъдат приложени в малкия и средния бизнес – съответно като франчайзодател или като франчайзополучател.

Като лектор в семинара ще се присъедини и Юлиян Бориславов, който ще представи как може да се оптимизира бюджетът на една компания или организация на дневна, седмична или месечна база чрез набиращите все по-голяма скорост облачни технологии (Cloud Hosting).



Като официален медиен партньор на поредния "iСеминар: Оптимизирай своя бизнес", LiterNet Медиа има удоволствието да предостави преференциална такса за участие в семинара от 95 лв.

За да се възползвате от намалението, моля при регистрацията Ви за събитието на http://i.seminari.bg, използвайте промо-код: sem-lit-95.

Автор:
LiterNet
Публикация:
02.03.2012 г. 14:24
Етикети:
имейл маркетингiСеминар
франчайз
оптимизация
бизнес и криза
млади предприемачи
бизнес семинари
Оптимизирай своя бизнес
Посетено:
1350
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/14234-iseminar-optimiziray-svoya-biznes