Общество

Благотворителна вечер в Стара Загора

Инициатива "Коледна трапеза на обединена Европа"

◊ СЪБИТИЕТО

За втора поредна година неправителствени организации и клубове от Стара Загора се обединяват в инициативата „Коледна трапеза на обединена Европа”. През 2009 повече от 200 старозагорци присъстваха на благотворителното събитие. В резултат на дарителската кампания бяха събрани 7200 лева и тон и половина храна.

• Тази година благотворителната вечер ще се проведе на 16 декември от 18:30 часа, на IV-то експозиционно ниво в Регионалния исторически музей, под мотото „За децата на Стара Загора”.

Организатори на събитието са: Зонта Клуб Стара Загора, Търговско-промишлена палата, Клуб Мисис България (FamousMS), Европа Директно, Ротари Клуб, Ротаракт Клуб, Интеракт Клуб, Иннер Уийл Клуб, Обществен дарителски фонд - Стара Загора, Лайънс Клуб Стара Загора – Августа.


◊ В ПРОГРАМАТА

Гостите на събитието ще имат удоволствието да чуят коледен концерт в изпълнение на студенти от НМА „Проф. Панчо Владигеров” от класа на доц. Нинова, както и да опитат от ястията, приготвени от възпитаниците на ПГОХ „Райна Княгиня”, представящи всяка една от 27-те страни членки на ЕС.

Желаещите да допринесат за каузата на кампанията ще имат възможност да участват в благотворителен търг на художествени предмети и кулинарни изкушения.


Покани за събитието могат да се закупят в: Обществен дарителски фонд - Стара Загора (тел.: 042/ 602-155), Регионален исторически музей (042/ 919-214), Търговско-промишлена палата (042/ 626-033), както и във всеки един от участващите клубове.

Автор: Обществен дарителски фонд - Стара Загора
10.12.2010 г. 14:45
Посетено: 1063
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/18/news/11362-blagotvoritelna-vecher-v-stara-zagora