Разни

Кампания за набиране на средства „Да построим дом след потопа”

Да помогнем на пострадалите

Кампания за набиране на средства „Да построим дом след потопа”


◊ СЪБИТИЕТО

Фондация „Работилница за граждански инициативи” организира кампания за набиране на средства за пострадалите - „Да построим дом след потопа”.

Целта на кампанията е с обединените усилия и съпричастността на индивидуалните и корпоративни дарители да се подпомогнат хората от засегнатите места, да се възстановят след трагедията и да се върнат към нормалния си живот.

Събраните средства чрез интернет (http://www.zaedno.bg) и sms-и (DMS navodnenia 17 777) ще бъдат насочени за ремонт на домовете на пострадалите семейства. Средствата ще бъдат разпределени основно за строителни материали, а част от тях, при нужда, и за техника за изпомпване на вода и изсушаване на помещения.

Фондация „Работилница за граждански инициативи” има опит и поема ангажимента да следи за изразходването на направените дарения, както и да съгласува помощта с другите институции, предоставящи помощи, за да се постигне максимално ефективно усвояване на средствата.

Наводненията в началото на месец август тази година отнеха човешки живот, оставиха без дом над 40 семейства и разрушиха повече от 1000 къщи. Десетки хора страдат, останали на улицата, без дом и без подслон!

Надяваме се заедно да можем да помогнем на пострадалите да се преборят с трагедията!

Илияна Николова
Изпълнителен Директор
ФРГИ

Кампанията е подкрепена от БТА, ePay и всички компании, подкрепящи единния дарителски номер DMS 17 777.
Автор:
ФРГИ
Публикация:
23.08.2007 г. 23:22
Посетено:
1852
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/17/news/4391-kampaniya-za-nabirane-na-sredstva-da-postroim-dom-sled-potopa