Разни

Официално откриване на книжарница “Пингвините” в Сливен

За сливенските писатели е създаден специален отдел

Официално откриване на книжарница “Пингвините” в Сливен


◊ СЪБИТИЕТО

На 5 октомври 2006 г. (четвъртък) от 18.00 часа пред сградата на Общината на ул. “Цар Освободител” № 1 в град Сливен ще се състои официалното откриване на книжарница “Пингвините”. Тя е първата за Сливен и двадесета поред от най-голямата верига книжарници в България.

Книжарницата ще бъде открита от НВП Сливенски митрополит Йоаникий. С прерязването на лентата вратите ще бъдат отворени за всички посетители.

След официалното откриване ще бъде организиран коктейл в ресторанта на хотел “Централ”.

На събитието ще присъстват представители на Общината, на Областната управа, на читалищата в града, известни сливенски писатели, бизнесмени и други популярни личности, които участват дейно в изграждането на културния облик на Сливен.


◊ ЗА КНИЖАРНИЦАТА

Книжарница “Пингвините” притежава най-богатата база от българска и чуждоезична литература, като предлага практически всички заглавия на нашия пазар. Специален акцент е пълната палитра от произведения на български автори, и най-вече доброто представяне на сливенските писатели, за които е създаден специален отдел. В книжарницата ще се организират премиери на новоизлезли книги, на които читателите ще могат да се срещнат със своя любим автор.

Верига “Пингвините” притежава една от най-добре развитите интернет-книжарници - http://www.pe-bg.com - с многобройни възможности за доставка в страната и чужбина. Там всеки клиент получава най-актуалната информация за наличните заглавия, за премиерите на книги и настоящите промоции.


◊ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Десислава Богданова
0878/ 48 48 54
02/ 951 63 70

Автор:
PR Team Ltd.
Публикация:
04.10.2006 г. 09:31
Посетено:
1313
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/17/news/2804-ofitsialno-otkrivane-na-knizharnitsa-pingvinite-v-sliven