Разни

Чуждоезиково обучение в Студентски град, София от Kurs.BG

Курсове по английски, немски, испански, италиански, френски и руски език

Чуждоезиково обучение в Студентски град, София от Kurs.BG


◊ СЪБИТИЕТО

Център за езиково обучение Kurs.BG предлага курсове по английски, немски, испански, италиански, френски и руски език. Въпреки богатото езиково портфолио, особен акцент в работата на Kurs.BG са курсовете по английски език.

Особена гордост за нас са многото успешно завършили курсисти, като този факт ни нарежда в челните позиции на центровете за чуждоезиково обучение в София.


Нашите ценности са:

• Достъпност – цените са достъпни за хора с различни финансови възможности.

• Качество – преподавателите ни са висококвалифицирани специалисти, които не спират да обогатяват своите познания по преподаваните от тях езици, използвайки винаги най-съвременни методики на обучение.

• Индивидуално отношение – независимо в каква група сте решили да се обучавате, ще получите лично отношение и внимание. Групите са от 5 до 12 човека.

• Гъвкавост – може да намерите подходяща група според свободното си време. Обучението се извършва в дневна, вечерна, съботно-неделна, полуинтензивна и интензивна форма.

• Удобство – базата ни се намира в Студентски град, на лесно достъпно място, независимо дали идвате с кола или градски транспорт.

• Записване и плащане – онлайн може да попълните форма за записване, след което служител  на центъра ще се свърже с вас за потвърждаване и уточняване на детайли. Плащанията се извършват главно по банков път, а по желание на курсиста и на място.


Ако искате да научите английски език или да усъвършенствате настоящето си ниво, можете да се доверите на езиков център Kurs.BG!

Автор:
Организаторите
Публикация:
17.12.2014 г. 22:14
Етикети:
курсове по английски
езикови курсове
курс.бг
Kurs.BG
Център за езиково обучение
Посетено:
2451
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/17/news/20578-chuzhdoezikovo-obuchenie-v-studentski-grad-sofiya-ot-kurs-bg