Разни

Деца ще украсяват уникална двуметрова елха в София Ринг Мол на 7 декември

◊ СЪБИТИЕТО

Уникална двуметрова 3D елха ще бъде украсена с ръчно изрисувани играчки в София Ринг Мол на 7 декември. Коледните украшения ще бъдат изработени на специален уъркшоп, организиран от търговския център за всички деца, които посетят мола в неделя.

Събитието ще се състои от 10:00 до 15:00 часа, като ателието ще бъде разположено на детската сцена в София Ринг Мол, която се намира на етаж 1 пред магазина на FIORINA.

В уъркшопа ще могат да се включат всички желаещи деца, независимо от възрастта си. Екип от художници ще им помага да разгърнат въображението си и да изрисуват играчка за елхата, дори и никога преди да не са се занимавали с изобразително изкуство. Предварително записване не е необходимо.

Украсяването на елхата с ръчно изрисувани играчки е само една от изненадите и атракциите, които София Ринг Мол подготвя за своите малки и големи посетители през месец декември. Търговският център ще зарадва всички тях и с празничен концерти на звездите от Х фактор; изпълнения на детски вокални групи; уъркшопи за изработване на играчки за елха, картички, глинени съдове; куклен театър; както и благотворителен Коледен базар. Празничната програма на събитията на София Ринг Мол може да бъде проследена на Facebook страницата на търговския център: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official

*

До София Ринг Мол може да се стигне с автобуси 111, 123, 69 и 70, както и с метро до станция "Г. М. Димитров" и после автобус 123 или 69, или до станция "Младост" 1 и след това с автобус 111. Има и специално организирана безплатна автобусна линия от метростанция "Г. М. Димитров" до мола.


Автор: София Ринг Мол
05.12.2014 г. 12:36
Посетено: 1478
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/17/news/20481-detsa-shte-ukrasyavat-unikalna-dvumetrova-elha-v-sofiya-ring-mol-na-7-dekemvri