Музика

Aкустично трио 3000 гостува в Public, Варна

Представяне на албума "Йо Хо"

Aкустично трио 3000 гостува в Public, Варна


◊ СЪБИТИЕТО

На 28 февруари 2010 в Public, Варна гостуват тримата най-добри китаристи в България, Акустично Трио 3000 – Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев.

Музикантите ще представят в Public дебютния албум на групата, „Йо Хо", който е оригинална смесица от фламенко, джаз и фюжън звучене.


◊ ЗА АЛБУМА "ЙО ХО"

Албумът включва изцяло авторски композиции, написани от Цветан Недялков и Веселин Койчев. Музикантите с феноменална лекота ще съчетаят в изпълненията си рок, джаз и етно, а меломаните от морската столица ще имат възможност да се насладят на виртуозното звучене и да получат автографи и снимки с любимците си. „Йо Хо” се предлага в Public на промоционална цена една седмица преди и една седмица след гостуването на групата! В Public се предлагат най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 диска с музика и филми, както и играчки до безкрай.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА АКУСТИЧНО ТРИО 3000

Иван Лечев е от ФСБ – единствената наша група, която печели Грами (през 1990 г. за аранжимет на албума на Хосе Фелисиано) и заедно с нея създава 9 студийни албума и близо 20 години изнася активно концерти. Цветан Недялков е от най-успешната и популярна българска група в последните години – „Ку-ку бенд”.  Веселин Койчев е ръководител на легендарната джаз формация „Бели, зелени и червени".


Автор:
Йоанна Проданова
Публикация:
23.02.2010 г. 16:06
Етикети:
Посетено:
1230
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/9409-akustichno-trio-3000-gostuva-v-public-varna