Музика

Tri O Five на сцената на The Big Apple Club!

25 февруари, The Big Apple Club

Tri O Five на сцената на The Big Apple Club!


◊  СЪБИТИЕТО

На 25 февруари на сцената на The Big Apple Club -  магнетичните  Tri O Five!


Tri O Five имат заряд на супернова. Енергията на музиката им е помитаща – тя носи със себе си новото, различното и истинското. Те не само завладяват съзнанието ни, а го променят. След всеки техен концерт имаш онова усещане, че имаш нужда от още и още страст и вдъхновение, от още и още Tri O Five.


◊ ГРУПАТА

Tri O Five е най-атрактивната и продуктивна българска музикална банда, която сериозно вдигна летвата и зае позицията на фактор на музикалната ни и клубна сцена.

Cамо за две години те участваха в компилациите на “Fashion TV Chill Out Session” и “True Temptation” на Muratti, издадоха три сингъла и видеата към тях, станаха официални посланици на благотворителната кампания на M-Tel 1788, а в близките месеци момчетата се готвят да ни представят два нови сингъла, които ще бъдат продуцирани от чужди лейбъли, ново видео и дори цял двоен албум.

Най-новата им песен “No Where To Go” вече звучи по радиостанциите в Щатите - промо преди официалния релийз, и от Тri O Five обещават съвсем скоро да го пуснат и в българския радио ефир. Сингълът “No Where To Go” ще бъде издаден от американският лейбъл Blockheads Recordings на винил и digital и музиката им ще достигне навсякъде по света.

Основните качества на тези изключителни музиканти, придаващи облика на групата и позволяващи им да покажат качествен пърформанс всеки път, са техния талант и професионализъм. Дълбокият соул вокал на  Майкъл притежава мекотата и душевността на истински афро-американец, а самият той има невероятната способност да поддържа всеки път партито колоритно, eмоционално и фънки.




The Big Apple Club

София, бул. "Христо Ботев" 61
Dance Center Sin City, вх.2 , ет.2

Автор:
Малина Гривишка
Публикация:
17.02.2010 г. 23:34
Посетено:
1159
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/9376-tri-o-five-na-stsenata-na-the-big-apple-club