Музика

Концерт на "Gravity Co" на пристанище Варна

Част от съпътстващата програма на конкурса за съвременно изкуство на М-Тел

Концерт на "Gravity Co" на пристанище Варна


◊ СЪБИТИЕТО

На 17 август 2009 ще бъдат обявени печелившите в конкурса „Награди за съвременно българско изкуство на М-Тел” 2008. 

На 17 август от 20.00 часа, веднага след официалната церемония, "Gravity Co" ще изнесат безплатен концерт в Склад № 7 на Пристанище Варна.

Концертът на "Gravity Co" идва два дни след участието им на фестивала "Spirit of Burgas". Той е част от съпътстващата програма на конкурса на М-Тел. Преди тях на 30 юли "Лот Лориен" изненадаха публиката във Варна. На 8 август пък се състоя световната премиера на спектакъла на провокативния български театрал Иво Димчев, "Som Faves". Гостите на обявяването на наградите за съвременно българско изкуство ще се насладят освен на новите парчета на "Gravity Co", така и на първите, с които завоюваха своите фенове "Away", "Mr. No One" и "Ain't No Sunshine".


◊ ЗА КОНКУРСА НА М-ТЕЛ

Изложбата-конкурс „Награди за съвременно българско изкуство на М-Тел” бе открита на 10 юли в зърнен склад, който бе превърнат за по-малко от 2 месеца в уникална модерна галерия, каквато няма у нас. 45 български автори изложиха своите творби, повечето от които специално направени за конкурса на площ от 2000 кв.м. За повече от месец склад № 7 на Пристанище Варна се превърна в един от най-значимите културни и туристически обекти на морската ни столица.
Автор:
Биляна Полякова
Публикация:
16.08.2009 г. 12:23
Етикети:
Посетено:
1015
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/8333-kontsert-na-gravity-co-na-pristanishte-varna