Музика

Юбилейни концерти на дует "Иво и Дебора"

15 години на сцената

◊ СЪБИТИЕТО

На 11 май 2009 от 19 часа в Драматичен театър „Иван Радоев” - Плевен, и на 25 май от 19 часа в Културен дом „Средец” - София, Иво и Дебора ще изпеят най-хубавите си песни.

Изненадите ще са много. Специални гости ще бъдат Мария Трифонова - автор на първата песен за дуета през 1994 г., Димитър Атанасов - изпълнител и автор, познат от Мюзик Айдъл, Ивелина Балчева - световен поп и джаз изпълнител, Ани Върбанова - световен поп и джаз изпълнител, Трио „Темпера” с ръководител Жанета Русева, Красимира Георгиева - специален гост от Гърция, и Клуб по спортни танци при читалище „Христо Ботев” - Плевен.


◊ ОЩЕ ЗА КОНЦЕРТИТЕ

И двата юбилейни концерта ще са придружени с картините на Рени Бакърджиева, нарисувани по песните на дуета. В Плевен те ще се покажат за първи път.

Водещ на проявите ще бъде актьорът Валентин Йорданов.

Концертите се реализират със съдействието на Община Плевен, която неведнъж е подкрепяла творците, Столична община и фондация „Човещина”.

Публиката ще чуе за първи път няколко съвсем нови песни, написани от Иво. Две интересни и според дуета много смешни мултимедии ще покажат творческия път на юбилярите. Очакват се гости от близо и далеч и приятели от четирите краища на България.

И още нещо: На 15 май дуетът отново гостува в „Полет над нощта” по Канал 1 с водеща Станислава и режисьор проф. Хачо Бояджиев.
Автор:
Славимир Генчев
Публикация:
10.05.2009 г. 12:27
Посетено:
914
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/7852-yubileyni-kontserti-na-duet-ivo-i-debora