Музика

Благотворителен концерт в Бизнес Парк Варна

Дареното на НУИ „Добри Христов” електрическо пиано - за пръв път на сцена

◊ СЪБИТИЕТО

Ефектно начало на учебната година ще поставят младите музиканти от Националното училище по изкуствата „Добри Христов” – Варна.

На 15 септември 2007 от 17,30 ч. те за пръв път ще излязат пред публика с новата придобивка на училището - електрическо пиано, дар от Бизнес Парк Варна. Пианото ще подпомогне учебния процес и концертната дейност на талантите от варненското училище. Модерният мобилен инструмент ще им позволи да разширят значително репертоара, с който гостуват на други сцени.

Сега оркестърът на НУИ ще представи новата придобивка на поздравителния концерт за наемателите на Бизнес Парк Варна. Музикалното събитие е замислено като жест, с който ръководството на високотехнологичния комплекс ще посрещне своите партньори след приключването на сезона на летните отпуски.

Очаква се срещите с изпълнителското изкуство в екстравагантния атриум на Сграда B1 да се превърнат в традиция за обитателите на Бизнес Парка и техните гости. Защото ръководството на комплекса гледа на естетическите акценти като на част от съвременното разбиране за бизнес комфорт от висока класа.

Автор:
Нина Локмаджиева
Публикация:
13.09.2007 г. 19:07
Посетено:
1109
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/4463-blagotvoritelen-kontsert-v-biznes-park-varna