Музика

Звездните тенори пристигат в Несебър на 3 септември

Солисти в концерта на 3 септември от 20 ч. в „Артиум център“ ще бъдат българските тенори Марио Николов, Стефан Петков, Андрея Мирчев и гръцкият тенор Георгиос Филаделфевс

Вълнуващите концерти от Националното турне на *ЗВЕЗДНИТЕ ТЕНОРИ* продължават в неповторимия Несебър, на 3 септември от 20.00 ч. в залата на „Артиум център“. Любителите на стойностната музика ще имат удоволствието да чуят най-популярните оперни и оперетни арии, италиански канцонети, френски, и испански песни. Специално за концерта в Несебър, ще прозвучат и гръцки класически теми, с които тенорите ще зарадват крайморската публика.

Солисти в концерта на 3 септември от 20.00 ч. в „Артиум център“ ще бъдат:  българските тенори Марио Николов, Стефан Петков, Андрея Мирчев и гръцкият тенор Георгиос Филаделфевс.

Четиримата звездни тенори от България и Гърция, любимци на публиката, всеки от които с бляскава и успешна сценична кариера, ще поведат почитателите на красивата музика към неповторимо музикално изживяване, с уникални изпълнения, образци от световния теноров репертоар.  

Грандиозният проект със знаменити солисти - „The Star Tenors” под диригентската палка на Петър Димитров, е подготвен от Видинския симфоничен оркестър, който тази година празнува своята 75-годишнина, по идея на тенора, режисьор и телевизионен водещ Марио Николов.

Билетите за концерта на 3 септември от 20 ч. в Несебър са в активна продажба на тел. 0888 197 811, онлайн: https://theatroart.bg/program/73 и в залата, преди началото.

Автор:
Организаторите
Публикация:
31.08.2024 г. 13:29
Посетено:
476
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/39712-zvezdnite-tenori-pristigat-v-nesebar-na-3-septemvri